Vergroot je energie, verminder je stress

Heb je spannings- of stressklachten? Ben je perfectionistisch of heb je moeite met grenzen stellen? Pieker je veel of moet je zoveel van jezelf? Ben je weleens bang voor een burn-out? Of merk je dat je minder bevlogen werkt als voorheen? Met coaching kun je het tij keren, zodat je werk weer energie geeft.

‘Heb je spannings- of stressklachten? Met coaching kun je het tij keren, zodat je werk weer energie geeft.’

Energiebronnen en stressoren

Geen gewroet in je verleden. Maar direct werken aan het hier en nu. Je ontdekt wat je kunt doen om ook in lastige situaties effectief te zijn. Wat jouw energiebronnen in werk en privé zijn. En wat energie slurpt. Daarnaast onderzoeken we welke regels, of overtuigingen, jij hebt die je misschien wel wat milder zou mogen toepassen voor jezelf.

In coaching maak ik gebruik van mijn ABCDE-model, en het Job Demands-Resources (JD-R) model en Acceptance & Commmitment Therapy.

‘Samen werken we aan het versterken van je energiebronnen en het ontwikkelen van je competenties.’

Drie vormen van coaching

Om optimaal aan te sluiten bij jouw behoeften en mogelijkheden kun je kiezen uit drie verschillende vormen van coaching. Daarbij wordt steeds gewerkt met GRIP, een online tool die je energie- en stressniveau meet. GRIP is ontwikkeld door mensen uit de wetenschap en de praktijk en is gebaseerd op het (JD-R) model.

1

Zelfstandig traject

Je ontvangt een inlogcode van GRIP en gaat vervolgens zelfstandig aan de slag met jouw leerdoel. GRIP biedt informatie, inspiratie, scans en opdrachten. Dit geeft je zelfinzicht in je kwaliteiten en hoe je deze kunt ontwikkelen. De methode inspireert en ondersteunt je om weer en meer grip te krijgen op je werk en leven.

2

Online coaching

Tijdens een online traject word je op afstand begeleid. Allereerst vul je de startmeting in GRIP in. Vervolgens vindt een telefonische intake plaats, waarbij je persoonlijke situatie, leerdoel en ontwikkelpad besproken worden. Daarna ga je zelf aan de slag met de modules in GRIP. De tussentijdse resultaten kun je via GRIP met je coach delen en gerichte ondersteuning vragen. Binnen 24 uur krijg je een reactie. Ook kun je tussendoor bellen met vragen.

3

Individuele coaching

Heb je behoefte aan een diepgaander traject en persoonlijk contact, dan kun je kiezen voor individuele coaching. Dat ziet er als volgt uit:

  • Kosteloze intake: bespreken van vraag en de aanpak
  • Voormeting: inzicht verkrijgen in niveau en ontwikkelbaarheid van kwaliteiten met GRIP
  • Drie tot zes coachgesprekken (afhankelijk van je coachvraag)
  • Nameting: weten of jouw competenties daadwerkelijk verbeterd zijn
  • Eindgesprek: bespreken van de resultaten van de nameting en evalueren van het traject

Ik werk samen met Blink en GRIP, zodat er altijd een geschikte coach is voor jouw coachvraag. Wil je je aanmelden of meer weten over de mogelijkheden van een coachtraject? Neem dan contact op.

Elco Schaufeli, Eigenaar van GRIP

‘Eveline is een van de meest ervaren GRIP-coaches en heb ik in diverse projecten leren kennen als een professional waarmee het prettig samenwerken is. Ze houdt anderen scherp, houdt zich aan afspraken en probeert actief verbinding te leggen tussen de thema’s van het project als geheel en de thema’s die in de individuele coaching centraal staan.’  Lees meer