Eveline Bouwman - Factor G

‘Ik was één van de pioniers in Nederland die zich specialiseerde in het versterken van werkgeluk.’

In 2012 richtte ik Factor G op en werd daarmee één van de pioniers in Nederland die zich specialiseerden in het versterken van werkgeluk. De ‘G’ in de naam Factor G is daarmee gelijk verklaard: het gaat om geluk. Ik weet uit onderzoek en uit eigen ervaring, welk profijt je kan hebben als je bevlogen aan het werk bent. Dat gun ik iedereen en iedere organisatie.

Ik werk veel voor de zorg, zoals voor ziekenhuizen. Ook voel ik me thuis in andere bedrijfstakken, als in de accountancy, letselschade, verzekeraars en de energiebranche.

In 2008 ben ik afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog aan de Universiteit Twente. Mijn kennis heb ik daarna verrijkt met cursussen Positieve Psychologie, Appreciative Inquiry, Coachend Leidinggeven, Vitaliteitsmanagement, Acceptance & Commitment Therapy en Progressiegericht werken met groepen.

Met mijn man en onze twee zonen woon ik in Zeist (nabij Utrecht). Door de centrale ligging werk ik door heel Nederland.

Chayenne Schiepers - Factor G

Factor G heeft er een nieuw gezicht erbij: Chayenne Schiepers. Tot zomer 2019 loopt Chayenne stage vanuit haar opleiding Humanistiek. Eerder haalde zij haar diploma Sociale Studies, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

Chayenne brengt kennis over zingeving in: hoe kunnen medewerkers hun werk als waardevol ervaren en welk aandeel hebben werkgevers hierin? Factor G biedt haar de mogelijkheid om ervaring op te doen door mee te lopen en mee te werken aan de doorontwikkeling van de training Zorg met volle aandacht en het werkgelukonderzoek.

Samenwerken in een netwerk van professionals

Om datgene te bieden wat nodig is, werkt Factor G in een netwerk van andere professionals en ervaren training- en coachingsbureau’s. Met trots werkt Factor G samen met GRIP, Marcant, Spijkman, Blink en Well-bee. Afhankelijk van de vraag zetten we de juiste partij in om tot het gewenste resultaat te komen.

Ben jij ook geïnteresseerd in samenwerking en spreekt de werkwijze van Factor G je aan? Neem dan contact op.