Praktisch, energiek en persoonlijk

De werkwijze van Factor G is praktisch, energiek en persoonlijk. Mensen mogen zichzelf zijn. Met Factor G werk je samen gericht naar het doel toe. Daarbij ligt de focus op wat werkt in de praktijk. Op individueel niveau kan dat voor iedereen anders zijn.

‘Doen wat werkt’ is een belangrijk uitgangspunt in het versterken van werkgeluk.’

Bewezen methodes

‘Doen wat werkt’ is een belangrijk uitgangspunt in het versterken van werkgeluk. Op basis van bewezen methodes leren deelnemers welk gedrag effectief is of was, zodat ze dat vaker kunnen inzetten. Zo krijgen ze weer regie over hun eigen loopbaan én welzijn. En ervaren ze dat ze van toegevoegde waarde zijn. Met als resultaat: een gezond stressniveau, bevlogenheid in het werk en een gevoel van betrokkenheid. Daardoor kunnen ze met voldoening en plezier aan het werk.

Werkgeluk in de zorg

Door meer assertieve patiënten, personeelstekorten en een toename van administratieve werkzaamheden staan zorgprofessionals vaak onder druk. Dit gaat ten koste van de zorg en de voldoening die zij uit het werk halen. Factor G helpt om weer met volle aandacht voor de patiënt of cliënt te werken. Door de grip op het werk weer terug te vinden en alert te zijn op het effect van het werk.

Factor G werkt veel in de zorg voor opdrachtgevers als Amphia Ziekenhuis, Stichting Ouderenzorg Marga Klompé en Verloskundig Centrum Groei in Amsterdam. Daarnaast ook voor zorggerelateerde verzekeraars als ASR Zorgverzekeringen en Coöperatie DELA.

Samenwerken in een netwerk van professionals

Om datgene te bieden wat nodig is, werkt Factor G in een netwerk van andere professionals en ervaren training- en coachingsbureau’s. Met trots werkt Factor G samen met GRIP, Marcant, Spijkman, Blink en Well-bee. Afhankelijk van de vraag zetten we de juiste partij in om tot het gewenste resultaat te komen.

Ben jij ook geïnteresseerd in samenwerking en spreekt de werkwijze van Factor G je aan? Neem dan contact op.

 

 

Factor G werkt onder andere samen met:

Eveline Bouwman - Factor G

Over Eveline Bouwman

In 2012 richtte ik Factor G op en werd daarmee één van de pioniers in Nederland die zich specialiseerden in het versterken van werkgeluk. De ‘G’ in de naam Factor G is daarmee gelijk verklaard: het gaat om geluk. Ik weet uit onderzoek en uit eigen ervaring, welk profijt je kan hebben als je bevlogen aan het werk bent. Dat gun ik iedereen en iedere organisatie.

Meer over ons team