‘Doen wat werkt’ is mijn uitgangspunt.

Ik ben Eveline Bouwman en ik sinds 20212 werkzaam als zelfstandig ondernemer. Ik help organisaties beter te leren luisteren en een goede dialoog te voeren: met elkaar en met externe stakeholders. Op organisatie-, team- en individueel niveau. Als Arbeid- en Organisatiepsycholoog en werk vanuit de positieve psychologie als trainerverandermanager en HR projectmanager. Mijn belangrijkste werkvelden zijn de zorg, uitvaartbranche en hun verzekeraars.

Met mijn man en onze twee zonen woon ik in Zeist (nabij Utrecht). Door de centrale ligging werk ik door heel Nederland.

 

Bewezen methodes

Wetenschappelijk bewezen methodes uit de positieve psychologie, zoals het JDR-model en ACT, vormen de basis van mijn dienstverlening. Mijn kennis heb ik verder verrijkt met cursussen Positieve Psychologie, Appreciative Inquiry, Coachend Leidinggeven, Vitaliteitsmanagement, Acceptance & Commitment Therapy en Progressiegericht werken met groepen. Daarnaast ontwikkelde ik het ABCDE-model met de vijf factoren die voor bevlogenheid en energie op het werk zorgen.

 

Zorg en uitvaartbranche

Zingeving is een belangrijke drijfveer voor mij. Dat vind ik bijvoorbeeld bij coöperaties, in de zorg en uitvaartbranche. Zo werkte ik voor opdrachtgevers als Amphia Ziekenhuis, Stichting Ouderenzorg Marga Klompé, Verloskundig Centrum Groei, Archipel Zorggroep, V&VN, ASR Zorgverzekeringen en Coöperatie DELA. Ik wil graag weten met wie ik werk en wat hun werk precies inhoudt. Het zelf ervaren. Daarom loop ik zoveel mogelijk mee bij opdrachtgevers en schrijf daar ook blogs over, zoals over werkgeluk in de zorg.

 

Samenwerken in een netwerk van professionals

Als zelfstandig ondernemer ben ik wendbaar, maar beschik ik daardoor soms ook over onvoldoende capaciteit voor de vraag die er ligt. Daarom werk ik met trots samen met GRIP, Marcant, Spijkman, Blink, Well-bee en ALL. Afhankelijk van de vraag betrek ik de juiste partij om tot het gewenste resultaat te komen.

Ik werk onder andere samen met:

Eveline Bouwman - Factor G

Verder kennismaken?

Mail: eveline@factor-g.nl

Telefoon: 06 4747 21 80

Of het contactformulier op deze site