Edward van Wingerden, adjunct-directeur Klantencontactcentrum

‘Warm, mensgericht en weet van aanpakken…’. Dat zijn zo de eerste woorden die bij mij naar boven komen over Eveline. In de afgelopen maanden is Eveline in het diepe gesprongen door tijdelijk leiding te gaan geven aan de Nabestaandendesk van DELA. In deze periode kwam het Covid-19 virus tot een hoogtepunt in Nederland met alle hectiek die hierbij hoorde. Hierin was ze een baken voor het team en heeft ze het team geweldig door deze periode heen geloodst.

Elco Schaufeli, Eigenaar van GRIP

Eveline is een van de meest ervaren GRIP-coaches en heb ik in diverse projecten leren kennen als een professional waarmee het prettig samenwerken is. Ze houdt anderen scherp, houdt zich aan afspraken en probeert actief verbinding te leggen tussen de thema’s van het project als geheel en de thema’s die in de individuele coaching centraal staan.  Zonder de vertrouwelijkheid van de individuele coachtrajecten te schaden. Deze pro-actieve instelling en ‘helicopterview’ gecombineerd met de individuele betrokkenheid bij haar coachees waardeer ik als bijzonder en heeft zeker toegevoegde waarde voor alle betrokkenen.

Jonathan Guyt, Teammanager Contact Center Zorg bij a.s.r. Verzekeringen

Eveline heeft twee van onze teams en de teammanagers ondersteund op het gebied van werkgeluk. Zij heeft inzicht gegeven welke elementen in ons werk energie geven en energie kosten. Dat deed ze door middel van workshops, plenaire en persoonlijke sessies. Op basis daarvan hebben we de werkzaamheden binnen het team herverdeeld, zodat we konden werken op basis van elkaars kwaliteiten. Dat resulteerde in meer werkplezier en kwam ten goede aan de werksfeer, teambuilding en de resultaten van het team. Eveline kenmerkt zich als een prettig persoon. Ze is fijn en persoonlijk in de omgang, denkt mee en past haar interventies aan op datgene wat nodig is.

Mariska Holwerda, marketing- en communicatie adviseur Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

Ik heb Eveline leren kennen tijdens de organisatie van twee bijzonder mooie bijeenkomsten voor de medewerkers van ouderenzorgorganisatie Marga Klompe. Zij gaf daar samen met een collega twee workshops ‘De juiste balans’ en ‘Werkgeluk’. Eveline is in staat een hele groep mee te nemen en anders te laten kijken. Medewerkers kregen een aantal handvatten en inzichten tijdens haar verrassende workshops. Inzichten die zij goed en direct in hun werk konden toepassen. Het is fijn om met Eveline samen te werken. Ze denkt met je mee om de doelen van je organisatie te halen, is resultaatgericht, enthousiast en altijd in voor iets nieuws.

Tristan Garos, Senior Adviseur Vitaliteit & Talent bij Amphia Ziekenhuis

Een zeer professionele trainer, psycholoog en procesbegeleider. Dat is wat je kan verwachten van Eveline. Vanuit mijn rol heb ik in samenwerking met Eveline onderzocht hoe we haar ruime ervaring als trainer specifiek kunnen koppelen aan onze Vitaliteitskaart. Ik ben onder de indruk hoe ze, alweer sinds 2016, onze medewerkers begeleidt en hun natuurlijke kwaliteiten naar boven krijgt. Zij is duidelijk, eerlijk en creëert een gevoel van veiligheid. Dit heb ik zelf mogen ervaren door het bijwonen van de training ‘Amphia Floreert’. Eveline neemt de tijd om je op je gemak te stellen en toont oprechte interesse in de deelnemers. Zodoende komen zij samen tot een optimaal resultaat.

Hanneke Nijsten, Klinisch Neuropsycholoog bij Archipel

Het werkgelukonderzoek is makkelijk in te vullen en de resultaten waren erg herkenbaar voor mij. In het terugkoppelgesprek stemt Eveline goed af. Eveline is prettig in contact, en heeft het vermogen om participerend te onderzoeken door goed te observeren en dit helder te verwoorden, zodat het snel vertrouwd voelt.