Ben jij tevreden aan het werk maar mis je de passie? Of durf je niet op zoek te gaan naar een andere baan omdat je bang bent voor negatieve reacties uit je omgeving? Factor G helpt je om te onderzoeken wat je nodig hebt om weer gelukkig te kunnen zijn in je werk. Datgene wat jij wil en kan is het uitgangspunt.

Tijdens deze training staan de vijf geluksfactoren uit het ABCDE-model van Factor G centraal. Met name gaan we in op datgene wat de deelnemers nodig hebben om deze te versterken. Je traint in een groep, maar het traject is per deelnemer verschillend. Iedereen heeft iets anders nodig om gelukkig te kunnen werken. Factor G daagt je uit om stappen te zetten naar meer werkgeluk. Daarbij gaan we uit van datgene wat al werkt en wat nieuw gedrag kan opleveren. Oefeningen helpen je om dat met zelfvertrouwen te durven doen. Je gaat aan de slag met de dingen die jou energie geven.

‘Geef je je werk een matige voldoende en wil je meer?’

Voor wie?

Geef je je werk een matige voldoende en wil je meer? Of heb je zoveel last van veranderingen in de organisatie dat je weinig energie meer uit je werkt haalt? Kom dan naar de training Factor Geluk en pak de regie terug! Je krijgt inzicht in wat al goed gaat en wat je nodig hebt om jouw werkgeluk te versterken.

Als je momenteel veel stress ervaart en daar gerichte hulp bij zoekt, kijk dan of de training Van stress naar bevlogenheid of coaching beter aansluiten op jouw behoeften.

Resultaat

In de training leer je:

  • Je huidige werkgeluk te beoordelen op basis van de vijf geluksfactoren
  • Bewust te worden van wat al goed gaat en wat beter kan
  • Wat je nodig hebt om gelukkiger te zijn in je werk
  • Begeleid te oefenen met nieuw gedrag
  • Stil te staan bij successen, succesfactoren en positieve effecten
  • Je zelfvertrouwen te vergroten en persoonlijk leiderschap te tonen

‘Factor G daagt je uit om stappen te zetten naar meer werkgeluk. Daarbij gaan we uit van datgene wat al werkt en wat nieuw gedrag kan opleveren.’

Praktisch

Ter voorbereiding op de training vul je een vragenlijst in om te zien hoe je scoort op de vijf geluksfactoren uit het ABCDE-model. Het traject omvat vervolgens tweeëneenhalve trainingsdag met een totale doorlooptijd van circa drie maanden.

Tussendoor oefen je in de praktijk met jouw leerdoel. De laatste halve dag staat in het teken van jouw reflectie op de behaalde successen en wat je vervolgstappen zijn na afronding van de training.

De training kan in teamverband of met collega’s van verschillende teams worden gevolgd. Interesse? Neem dan contact op!