Incompany trainingen

Ik bied verschillende incompany trainingen aan die helpen meer waarderend te werken en je eigen energie terug te vinden in het werk. Voor teams en leidinggevenden. De trainingen zijn altijd gebaseerd op de positieve psychologie. Dat betekent dat we uitgaan van de kwaliteiten van de deelnemers en gebruik maken van wat al werkt op weg naar de gewenste situatie.

De trainingen zijn praktisch, energiek en persoonlijk. Theorie en oefenen wisselen elkaar af. Deelnemers worden gestimuleerd te leren van elkaar en het mooiste uit zichzelf te halen. Daarbij is er aandacht voor iedereen.

Factor Geluk (2,5 dag)

Ben jij tevreden aan het werk, maar mis je bevlogenheid? Pak de regie terug en onderzoek wat je nodig hebt om weer gelukkig te kunnen zijn in je werk. In deze training is datgene wat jij wil en kan het uitgangspunt. Je krijgt inzicht in wat al goed gaat en handvatten wat je nodig hebt om jouw werkgeluk te versterken. Oefeningen helpen je om dat met zelfvertrouwen te durven doen. Je gaat aan de slag met de dingen die jou energie geven.

Van stress naar bevlogenheid (2 dagen)

Ben je thuis niet meer te genieten omdat je stress ervaart in je werkt? Of werk je steeds vaker over, terwijl het werk alleen maar lijkt toe te nemen? In deze training onderzoek je waarom jij stress ervaart. Je leert waar je invloed op hebt en hoe je grenzen kunt stellen. Je ontvangt handvatten waarmee je kunt kiezen voor datgene waar jij energie van krijgt. Zodat je weer bevlogen aan het werk kunt.

(H)erken je kwaliteiten (1 dag)

Wuif jij complimenten ook weg? Omdat je het niet zo bijzonder vindt wat je doet? Is er in jouw team te weinig aandacht voor wat er wél goed gaat? Zonde! Tijdens deze teamtraining leer je welke kwaliteiten jouw collega’s bij je zien. En andersom. Je ontdekt hoe je dit steviger kan inzetten in je werk. Door deze kwaliteiten bewust in te zetten groei niet alleen jij, maar ook jullie team.

Feedback en waardering (1 dag)

Wil je af van de traditionele, ongemakkelijke en weinig effectieve feedbacktrucs? In deze training krijg je handvatten zodat niet alleen het geven, maar ook het ontvangen van feedback minder geforceerd en minder spannend wordt. Het geven en ontvangen van waardering is net zo belangrijk. Daarom staan we ook stil bij het geven van een waardevol compliment.

Waarderend leiderschap (3 dagen)

Een gelukkige organisatie valt of staat met bevlogen en waarderende leidinggevenden. Merk je dat jouw manier van leidinggeven niet altijd even effectief is? In deze training, speciaal voor leidinggevenden, leer je wat werkgeluk is en hoe je daar in de praktijk op stuurt. Zodat jijzelf én jouw medewerkers bevlogen en succesvol aan het werk zijn.

Zorg met volle aandacht (3 dagen)

Werk jij in direct contact met patiënten of cliënten? Merk je dat je de laatste tijd minder zingeving ervaart in het werk door te hoge werkdruk? Of door continue organisatorische veranderingen? In deze training leer je je eigen waarden kennen en oefeningen uit mindfulness in de praktijk toe te passen. Zodat je weer met volle aandacht kunt werken voor de patiënt of cliënt.

Mariska Holwerda, marketing- en communicatie adviseur Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé

‘Ik heb Eveline leren kennen tijdens de organisatie van twee bijzonder mooie bijeenkomsten voor de medewerkers van ouderenzorgorganisatie Marga Klompe. Zij gaf daar samen met een collega twee workshops ‘De juiste balans’ en ‘Werkgeluk’. Eveline is in staat een hele groep mee te nemen en anders te laten kijken. Lees meer

Tristan Garos, Senior Adviseur Vitaliteit & Talent bij Amphia Ziekenhuis

‘Een zeer professionele trainer, psycholoog en procesbegeleider. Dat is wat je kan verwachten van Eveline. Vanuit mijn rol heb ik in samenwerking met Eveline onderzocht hoe we haar ruime ervaring als trainer specifiek kunnen koppelen aan onze Vitaliteitskaart. Ik ben onder de indruk hoe ze, alweer sinds 2016, onze medewerkers begeleidt en hun natuurlijke kwaliteiten naar boven krijgt. Zij is duidelijk, eerlijk en creëert een gevoel van veiligheid. Lees meer