Praktisch, energiek en persoonlijk

Mijn werkwijze is praktisch, energiek en persoonlijk. Mensen mogen zichzelf zijn. We zijn gelijkwaardig en werken samen gericht naar het doel toe. Daarbij ligt de focus op wat werkt in de praktijk.

‘De vijf geluksfactoren staan centraal: Autonomie, Binding, Competentie, Doelen en Eigenschappen.’

Bewezen methodes

‘Doen wat werkt’ is een belangrijk uitgangspunt in het versterken van werkgeluk. Op basis van bewezen methodes leer je welk gedrag effectief is of was, zodat je het vaker kan inzetten. Vanzelfsprekend werk ik veel met de vijf factoren uit het ABCDE-model: autonomie, binding, competentie, doelen en eigenschappen.

 

Werkgeluk in de zorg

Door meer assertieve patiënten, personeelstekorten en een toename van administratieve werkzaamheden staan zorgprofessionals vaak onder druk. Dit gaat ten koste van de zorg en de voldoening die zij uit het werk halen. Met trainingen als  volle aandacht en Waarderend leiderschap help ik hen weer effectief en met voldoening te werken.

 

Samenwerken in een netwerk van professionals

Om datgene te bieden wat nodig is, werk ik in een netwerk van andere professionals en ervaren training- en coachingbureau’s. Met trots werk ik samen met GRIP, Spijkman, Blink, Marcant, Well-bee en ALL. Afhankelijk van de vraag worden de juiste partijen bij elkaar gezocht om tot het gewenste resultaat te komen.

Ben jij ook geïnteresseerd in samenwerking en spreekt mijn werkwijze je aan? Neem dan contact op.

Ik werk onder andere samen met:

Eveline Bouwman - Factor G

Over Eveline Bouwman

In 2012 richtte ik Factor G op en werd daarmee één van de pioniers in Nederland die zich specialiseerden in het versterken van werkgeluk. De ‘G’ in de naam Factor G is daarmee gelijk verklaard: het gaat om geluk. Ik weet uit onderzoek en uit eigen ervaring, welk profijt je kan hebben als je bevlogen aan het werk bent. Dat gun ik iedereen en iedere organisatie.

Meer over ons team