‘Werkgeluk in de Zorg’ is een initiatief van Factor G waarin Eveline Bouwman regelmatig diensten meeloopt met een zorgprofessional. Op deze manier ziet zij met eigen ogen waarom het zo gaaf is om te werken in de zorg. Wat de reden is voor al die professionals om iedere dag hun bed uit te komen. Zo krijgt zij een uniek kijkje in het werkleven van onder andere verpleegkundigen, woonbegeleiders, verzorgenden en wijkverpleegkundigen.

De ervaringen van het meelopen deelt Eveline in onderstaande blogs. Hiermee laat zij iedereen zien dat werken in de zorg niet alleen maar gaat over rapporteren en capaciteitsgebrek, maar dat het draait om betekenisvol werk.

 

OPROEP: ook jouw eigen ervaringen zijn welkom om hier te delen! Heb jij een inspirerend verhaal over gelukkig werken in de zorg? Neem dan contact op en we plaatsen jouw blog of vlog ook op de site. Zo zetten we samen een positieve beweging in gang!

Werkgeluk in de Zorg

Wil je meedoen aan Werkgeluk in de Zorg? En lijkt het je tof als Eveline een dienst met je meeloopt? Neem dan contact op en we plannen een datum! Als dank voor je gastvrijheid mag je een exemplaar van het werkgelukonderzoek invullen.